fbpx


Teamcoaching en individuele begeleiding

Vermijd single shot-effecten die snel uitgewerkt zijn, maar kies voor duurzame groeitrajecten voor jezelf als leidinggevende en voor je team

Waarom kiezen leidinggevenden voor coaching?

Bevraagd en uitgedaagd worden

om uit de vaste patronen en gewoontes te stappen

Tijd nemen voor zichzelf

en af en toe stilstaan om te reflecteren


Persoonlijk ondersteuning

die vaak gemist wordt

Zelfreflectie
en zo meer te weten komen over zichzelf

Leren door te ervaren

gecoached worden helpt om zelf beter te kunnen coachen

Teamcohesie versterken

Tijd nemen voor elkaar

en echt te luisteren naar elkaar

Loskomen van gekende patronen

Elkaar op een andere manier ontmoeten


Ook moeilijke gesprekken kunnen aangaan

door een veilige setting en begeleiding

Authentiek durven zijn met elkaar

De mens achter de collega ontmoeten

Matthias Dusesoi

Wie ben ik?

Sinds 2015 begeleid ik leidinggevenden en teams rond leiderschap. Ik bied managers de handvatten om de eenzaamheid van hun rol te doorbreken en het hoofd te bieden aan de uitdagingen die ze tegenkomen.

 

Mijn missie met Vuurstof is om authenticiteit te omarmen als de weg naar ware verbinding en effectief leiderschap. Persoonlijke ontwikkeling is de kern van wat ik leer en leef. Ik help je de patronen te herkennen die jou belemmeren en leer je hoe je authentiek kunt leiden.

In mijn begeleiding ontdek je hoe verbinding binnen organisaties niet alleen mogelijk, maar ook cruciaal is.

Thema's die aan bod kunnen komen

Hoe kan het mij wel lukken?
Wat wordt er niet gezegd in ons team?
Welke blinde vlekken heb ik nog?
Wat is onze missie/visie?
Hoe kan ik het anders aanpakken?
Hoe kunnen we anders met elkaar leren omgaan?
e.v.a.

De aanpak van Vuurstof

Aangename balans tussen inzicht en praktijkoefeningen
Interactief leren van elkaar
Ontspannen en veilig leerklimaat
Focus op ervaren en beleven
Toepasbaar in de werkcontext
Geleid met passie: Een trainer/facilitator die drive, overtuiging en echte verbinding brengt.

Contacteer me

HVG“Het was verhelderend om periodiek mijn functioneren als leider te evalueren, met Matthias als klankbord.”

JD

“Ik erken nu veel beter wat ik kan en durf daarvoor te gaan staan.”

LDV

“Ik heb geleerd om met meer vertrouwen en kracht te handelen, dankzij de eerlijke gesprekken en de steun van Matthias.”

Daan

“Jouw stijl is niet dominant. Je geeft heel veel ruimte. Je hebt weinig oordeel maar wel de nodige betrokkenheid. Je vraagt door wanneer het moet. Op de juiste momenten stel je de juiste vragen. Het is niet zonder richting: je bepaalt mee de richting maar laat mij aan het stuur.”

SVH

“Matthias' ervaring met leiderschapsrollen straalt door in zijn werk. Hij heeft ons geholpen om als team samen te werken, zelfs door de dikste bureaucratie heen.”

David VDB

“Matthias stelt verschillende vragen die mij kritisch leren kijken naar mezelf en waar ik mee bezig ben. De zaken die nog niet zo duidelijk waren, zie ik nu duidelijker. Het is de eerste keer dat ik zo hard geloof dat het gaat lukken.”

 

Privacy Preference Center