Vuurstof helpt je groeien

Open Up

Belevingsworkshop rond verbinding

Verbinden is meer dan ooit een noodzaak. In plaats van te polariseren of ons af te sluiten van de ander, hebben we ons te verbinden. In eerste instantie met onszelf en daarnaast ook met de ander. Het is een vaardigheid die we te hebben leren of te herontdekken.

Het geeft voldoening als de verbinding dieper gaat dan small talk, chit-chat en andere vluchtige manieren van connectie maken. Wanneer je verbindt op een diepere laag voel je intuïtief dat waar het om draait, krijg je wederzijds begrip zonder woorden, ervaar je rust in het samenzijn en zoveel meer.

Kom ook genieten van deze intense vorm van jezelf zijn in het samenzijn met anderen.

Ja, ik wil ook verbinden

ZELFKRACHT

een 5-wekentraject rond zelfbewustzijn

Goed in je vel voelen en bewust met jezelf en je leven omgaan vraagt om te kijken naar hoe jij in het leven staat. Welke belemmerende overtuigingen maken je onzeker? Hoe gaat jouw innerlijke criticus te keer opdat je niet kan en mag doorgroeien naar een zelfbewuste persoonlijkheid?

Gedurende 5 weken krijg je via video’s opdrachten waar je zelf mee aan de slag gaat en jouw zelfvertrouwen een boost geeft.

Zet je op de VIP-lijst en ik verwittig je zodra een nieuw traject start.

Ja, ik ben benieuwd naar ZELFKRACHT!
Leidinggeven vanuit jezelf

groeitraject voor leidinggevenden

Als relatief nieuwe, zoekende leidinggevende is het niet altijd evident om je eigen stijl te vinden. Je kopieert wat je altijd al hebt gezien en ervaren hebt van je eigen leidinggevenden, maar je voelt dat het anders zou moeten. 

Je voelt dat je vastzit in een harnas van “ik-moet-het-allemaal-weten-en-kunnen” en je probeert maar wat, op gezond verstand en buikgevoel. En dan merk je dat het niet stroomt.

Maar het kan ook anders! Ik bied je een traject aan waarbij je meer naar jezelf kijkt en ontdekt welke leidinggevende je écht wilt zijn.

Ja, ik wil mee in het groeitraject!

Vroeger waren spieren belangrijk voor werk, nu zijn dat hersenen, maar in de toekomst zal dat het hart zijn.

— Minouche Shafik, directeur van de London School of Economics

"De loopbaanbegeleiding heeft me doen stilstaan bij mezelf en mijn job. Er is veel ruimte voor eigen inbreng. Matthias hangt bijvoorbeeld niet vast aan oefeningen. Dat maakt het traject persoonlijker en bruikbaar in de praktijk.“

— Anoniem

Vuurstof voor individuen

Loopbaanbegeleiding

Wanneer je al te lang in dezelfde job of organisatie zit, kan je een gevoel van stilstand of status quo ervaren. Er kan onderlinge spanning ontstaan in je relatie met collega’s en leidinggevende of in de uitoefening van je functie. Je kan het gevoel hebben dat je je talenten niet of te weinig kan benutten,…

Het is goed om af en toe jezelf en je context in vraag te stellen. Wat was de drive waarmee je aan je opdracht begon en is die drive er nog steeds?

Hiervoor hoef je niet op je werkgever te wachten. De VDAB-loopbaancheques geven je de mogelijkheid om je zoektocht in eigen handen te nemen. Ik begeleid je in deze professionele groei.

Ja, ik wil meer weten over loopbaanbegeleiding

De verbindende kracht van kwetsbaarheid

 

podcastreeks

Heb je ook soms het gevoel verstrikt te zitten in het samenwerken, samenleven of samenzijn met de ander. Je voelt dat je de connectie kwijt bent en staat meer tegenover de ander dan erbij. Dat zorgt voor spanning, frustratie en voor ontgoocheling in de ander, maar ook voor gevoelens van onbegrip, eenzaamheid,… Het sleutelwoord is verbinding: er is nood aan een andere manier van verbinden om terug in contact te komen met elkaar, vanuit een diepere dimensie.

Verbinding gebeurt door jezelf kwetsbaar te durven opstellen en van daaruit te kijken wat er zich aanbiedt, wat er weer mogelijk is. En dat blijkt voor velen een zeer grote drempel te zijn. Dat is een traject waarbij je meer naar binnen gaat in plaats te wachten op de ander.

Daarom onderzoek ik in het project “DE VERBINDENDE KRACHT VAN KWETSBAARHEID” wat de zin van kwetsbaarheid is, wat de redenen en motieven zijn en wat de meerwaarde is. Ik hoop je hiermee te inspireren en te ondersteunen in je zoektocht naar een andere connectie met jezelf en de buitenwereld.

Ja, ik wil meer kwetsbaarheid ontdekken

“De bereidheid om onszelf te laten zien, verandert ons. We worden er elke keer een beetje moediger van.” 

– Brené Brown –

"Matthias’ gedreven en rustige aanpak slaagde erin om mij met meer zelfvertrouwen, tevredenheid en vitaliteit tot actie aan te zetten."

Ann

Zelfgroei

coachingstraject

Zit je niet echt met een loopbaanvraag, maar loop je wel tegen drempels aan over jezelf, m.b.t. relaties, gezondheid, zingeving, burn-out, motivatie of bepaalde patronen waar je mee worstelt, kan je uiteraard ook gewoon voor individuele coaching kiezen.

Tijdens het (gratis) intakegesprek bespreken we je vraag of wens en bekijken we samen hoe het coachingstraject zou kunnen verlopen. Je krijgt ook meer zicht op mijn aanpak als coach. Een coachingstraject verloopt niet volgens een vaste structuur, maar is aangepast aan jouw vraag, situatie en groeimogelijkheden.

Ja, ik wil een intakegesprek voor coaching

Every passing minute is another chance to turn it all around

Vanilla sky