Vuurstof helpt je groeien

Groeitraject voor leidinggevenden

LEIDINGGEVEN VANUIT JEZELF

Als relatief nieuwe, zoekende leidinggevende is het niet altijd evident om je eigen stijl te vinden. Je kopieert wat je altijd al hebt gezien en ervaren hebt van je eigen leidinggevenden, maar je voelt dat het anders zou moeten. 

Je voelt dat je vastzit in een harnas van “ik-moet-het-allemaal-weten-en-kunnen” en je probeert maar wat, op gezond verstand en buikgevoel. En dan merk je dat het niet stroomt.

Maar het kan ook anders! Ik bied je een traject aan waarbij je meer naar jezelf kijkt en ontdekt welke leidinggevende je écht wilt zijn.

Ja, ik wil mee in het groeitraject!

Vroeger waren spieren belangrijk voor werk, nu zijn dat hersenen, maar in de toekomst zal dat het hart zijn.

— Minouche Shafik, directeur van de London School of Economics

"De loopbaanbegeleiding heeft me doen stilstaan bij mezelf en mijn job. Er is veel ruimte voor eigen inbreng. Matthias hangt bijvoorbeeld niet vast aan oefeningen. Dat maakt het traject persoonlijker en bruikbaar in de praktijk.“

— Anoniem

Individuele begeleiding

Coaching

Ook een leidinggevende heeft nood om af en toe stil te staan en vanop afstand te bekijken hoe je werk eigenlijk loopt en waar je op vastloopt. Het loont de moeite om aan zelfreflectie te doen, eigen patronen en dynamieken onder ogen te zien én aan te pakken.

Werk je op automatische piloot, ervaar je weerstand bij medewerkers, stroomt het niet zoals je zou willen? Dan kan het nuttig zijn om tijd te nemen om te kijken waar de sleutels liggen om zaken anders aan te pakken.

Ik help je bij het detecteren van de drempels, om te kijken wat daar aan de oorzaak ligt en hoe je verder kan.

Ja, ik wil meer weten over loopbaanbegeleiding
Een 5-wekentraject rond zelfbewustzijn

ZELFKRACHT

Goed in je vel voelen en bewust met jezelf en je leven omgaan vraagt om te kijken naar hoe jij in het leven staat. Welke belemmerende overtuigingen maken je onzeker? Hoe gaat jouw innerlijke criticus te keer opdat je niet kan en mag doorgroeien naar een zelfbewuste persoonlijkheid?

Gedurende 5 weken krijg je via video’s opdrachten waar je zelf mee aan de slag gaat en jouw zelfvertrouwen een boost geeft.

Zet je op de VIP-lijst en ik verwittig je zodra een nieuw traject start.

Ja, ik ben benieuwd naar ZELFKRACHT!

Every passing minute is another chance to turn it all around

Vanilla sky