OVER DE MASSAGES

HOLISTISCHE MASSAGE is een volledige, diepgaande energetische massage waarbij lichaam en geest opnieuw in balans en in verbinding gebracht worden. Het stimuleert de zelfhelende eigenschappen van het lichaam.

Met trage zachte aanrakingen en met een warme natuurlijke olie help ik je om je lichaam en je hele systeem op een diep niveau te ontspannen. Je lichaam kan daarop reageren met het aangeven van pijnlijke plekken, emoties of gedachten. Alles is welkom. Wanneer jij je daaraan overgeeft, kan je lichaam ze loslaten.

Tegelijk activeer ik en stimuleer ik op een zachte manier de energiebanen (meridianen) in je lichaam opdat mogelijke blokkades, onverwerkte emoties en ervaringen, opgehoopte stress, vastgeroeste patronen e.d. opgeheven worden en de energie via die wegen opnieuw door je lichaam kan stromen. Deze energiebanen zijn gelinkt aan organen in je lichaam, waardoor ook zij gevoed worden met die frisse energie. Dit geeft naast het relaxerende gevoel ook een revitaliserend effect.

Je voelt je na een holistische massage ontspannen en uitgerust tegelijk. Daarnaast kan je ook effect voelen in je fysieke gezondheid en in je emotioneel en spiritueel welzijn.

Via deze massage kom je opnieuw in contact met je lichaam en ben je bewuster van wat jij en je lichaam nodig hebben. Je voelt je krachtig en energiek en kunt opnieuw vertrouwen op jezelf.

Deze massage geef ik op een massagetafel. Je bent tijdens de hele massage bedekt met een handdoek. Enkel de delen die ik op dat moment masseer, zullen ontbloot zijn. Je houdt je onderslip aan (indien dit veiliger voelt, kunnen vrouwen een bh aanhouden; voorzie een exemplaar dat tegen olie kan).

Superfijne ervaring, het was een onderdompeling in een oase aan rust. De massage was ontspannende en revitaliserende tegelijk, waardoor ik tijdens de massage in een heel diepe rust ben uit gekomen, en waarvan ik de hernieuwde energie enkele dagen met me heb meegedragen. (Ilse)

PRAKTISCH

 • Ik geef massages voor elke m/v/x die op zoek is naar fysieke ontspanning en herbronning.
 • Het is best om vòòr de massage niet te zwaar te eten. Vooraf thuis een warme douche of bad nemen kan bevorderlijk werken.
 • De massage zelf duurt 1u of 1,5u (zelf te bepalen) maar je rekent best een half uur extra van het binnenkomen tot het buitengaan.
 • Vòòr de eigenlijke massage is er nog een korte check-in waarbij alles benoemd kan worden dat nog nodig is om er een veilige en deugddoende innerlijke reis van te maken.
 • Na de massage voorzie ik nog tijd opdat je lichaam de energiën en ervaringen kan plaatsen. Ik raad je aan om nadien geen (drukke) activiteiten te plannen en je lichaam rust te gunnen en te laten integreren opdat het verder kan genieten van er opgedane ervaring. Het is wenselijk om nadien veel water te drinken om je lichaam te voeden met vocht.
 • Er is geen mogelijkheid tot douchen, maar de oliën zijn natuurlijk en goed voor het lichaam dus je kan ze eenvoudig met een handdoek afwrijven of volledig laten intrekken in de huid.

PRIJS:

 • 1u : 60€
 • 1u30 : 90€

LOCATIE

 • Terkamerenlaan 72, 1000 Brussel

MASSEUR

 • Matthias Dusesoi (0494/306779)

MASSAGE BOEKEN

PRANA FLOW MASSAGE is een energetische, sensuele  tantramassage met bewuste, liefdevolle en respectvolle aanrakingen. Tantramassages zijn een vorm van energetische therapie voor het lichaam. Het is een diepgaande innerlijke reis, een ontdekking van je lichaam en haar energieën.

In deze massage geef ik jou en jouw lichaam volle aandacht en aanwezigheid en activeer met zachte en soms stevige aanrakingen je levensenergie en dus ook je seksuele energie. Ik gebruik daarbij warme, natuurlijke olie. Ik nodig je uit om volledig in overgave te gaan en te genieten van jezelf, je lichaam, je seksuele energie en het leven.

Al masserend spreek ik alle zintuigen op een doelloze manier aan en nodig ik je uit om de aanrakingen in openheid en veilige overgave te ontvangen. Alle emoties en gewaarwordingen, zoals bvb extatisch genot of diep verdriet kunnen opkomen en zijn zeker welkom. Het werkt bevrijdend om je seksuele ‘zelf’ helemaal te mogen ervaren zonder remmingen.

De massage is gebouwd op 4 pijlers: vertrouwen, doelloosheid, overgave en gelijkwaardigheid.

Ik geef deze massage op een futon. In deze massage ben je naakt tot een niveau dat voor jou veilig voelt. Ik draag een short opdat huidcontact mogelijk blijft zonder dat het onveilig voelt.

Alle plekken op je lichaam raak ik liefdevol aan, inclusief yoni/lingam, indien gewenst en indien dat voor jou veilig is. Het contact met intieme zones worden vaak vermeden door het trauma, misbruik, taboe, schuld en schaamte dat daarmee gepaard gaat. Ik nodig je uit om dit op een veilige manier en stap voor stap opnieuw toe te laten opdat onaangename ervaringen overschreven kunnen worden door nieuwe en bewustere ervaringen. Deze verkenning en sexual healing laat je toe om opnieuw in contact te komen met je lijfelijkheid en je gevoel en zo kan je je intieme zones opnieuw in je lichaam integreren.

Deze massage is een eenrichtingsmassage en in geen enkel geval een seksuele uitwisseling. Ik geef, jij ontvangt. Seksuele handelingen zoals seksuele interacties, zoenen of oraal maken geen deel uit van deze massage. Er is geen erotisch doel of happy ending. De massage dient om jouw (seksuele) energiën te laten stromen. Jij ontvangt en blijft met je aandacht bij jezelf en je eigen seksualiteit.

Jouw lichaam en energie is uniek en dus krijg je een unieke aanpak.

“Het voelde aan alsof er honderdduizenden vleugels zich openden in mijn lichaam. Ik voelde me onbestemd: man noch vrouw, jong noch oud. Gewoon ‘zijn’. Ik voelde me heel gelukkig en jong. (R.H.)

PRAKTISCH

 • Ik geef massages voor elke m/v/x die op een meer bevrijdende manier het eigen lichaam en de eigen seksuele energie in alle veiligheid wil exploreren.
 • Vòòr de eerste afspraak hebben we eerst een online intakegesprek (max 30min) waarin jij je verwachtingen en intenties kan duiden en we samen het kader en de grenzen bepalen. Respect voor jouw en onze grenzen is cruciaal opdat je er zeker van kan zijn dat er niets gaat gebeuren dat jij of ik niet wil.
 • De massage zelf duurt 1,5u maar je rekent best 2u van bij het binnenkomen tot het buitengaan.
 • Vòòr de eigenlijke massage is er nog een korte check-in waarbij alles benoemd kan worden dat nog nodig is om er een veilige en deugddoende innerlijke reis van te maken.
 • Na de massage voorzie ik nog tijd opdat je lichaam de energiën en ervaringen kan plaatsen. Ik raad je aan om nadien geen (drukke) activiteiten te plannen en je lichaam rust te gunnen en te laten integreren opdat het verder kan genieten van er opgedane ervaring.
 • Er is geen mogelijkheid tot douchen, maar de oliën zijn natuurlijk en goed voor het lichaam dus je kan ze eenvoudig met een handdoek afwrijven of volledig laten intrekken in de huid.

PRIJS

 • 1u30 : 180€

LOCATIE

 • Terkamerenlaan 72, 1000 Brussel

MASSEUR

 • Matthias Dusesoi (0494/306779)

MASSAGE BOEKEN