workshop OPEN UP

Verbinden heeft niets met softheid te maken. Dit wordt te vaak geframed als soft. Integendeel, het gaat over de essentie van je leven, nl. jezelf laten zien.

André Pelgrims

Wanneer kon je laatst volledig jezelf zijn? Hoe lang is het geleden dat je je echt verbonden hebt gevoeld met jezelf of met iemand anders? Heb je al eens ervaren hoe deugd het doet om diepgang in je contact met anderen te ervaren waar woorden nauwelijks nog nodig zijn?

Het zijn allemaal uitdagingen die deugd doen, energie geven voldoening bieden. En ik neem je graag mee op dat pad. Een pad naar écht connectie met jezelf en de ander.

In deze ontdekkingsworkshop gaan we op heel verschillende manieren in verbinding. Sommige oefeningen brengen je tot rust, andere wekken energie op. Met sommige nodig ik je uit om te vertragen en tot jezelf te komen en met andere ga je op speelse manier in verbinding met anderen. Gewoon vanuit je authentieke zelf. En ik nodig je daarbij uit om vooral te voelen wat dat met je doet.

Een moment van zelfzorg en liefdevolle aandacht.

Ik was sceptisch naar hier gekomen, maar ik moet zeggen: het is wonderlijk. Die twee uur heeft iets losgemaakt. Ik ga nog komen.

(S.V. – deelneemster)

We maken via meditatie-oefeningen, soft tantrische oefenen,  stilte en ademhaling contact met onszelf, maar evengoed maken we via oogcontact, muziek, beweging en deelrondes contact met de ander.

Vier redenen om deel te nemen:

 • Je krijgt 2u me-time
 • Je mag 100% jezelf zijn
 • Je ervaart een warm en veilig gevoel van thuiskomen bij jezelf en bij de ander
 • Je gaat opgeladen terug naar huis

Het is ook eens prettig om te connecteren zonder dat er een erotische of seksuele spanning met het andere of hetzelfde geslacht in het spel is. Gewoon veilig en in volle aandacht met elkaar samenzijn.

Mooie workshop, mooie opbouw, mooie flow, waar ik helemaal ben in kunnen meegaan.

– Wim –

Een moment van verwondering en overgave, samen met onbekende mannen die naarmate de workshop vorderde een inkijk gaven in wie ze echt Zijn.

Het spel van ogen, handen en lichamen die oordeelloos meegingen in het verhaal dat Matthias bracht. Een reis naar verbinding in z’n volle essentie.

– Peter Wuyts –

Meld je aan en dan contacteer ik je zodra er een nieuwe workshop wordt gepland. 

Wil je dit met je organisatie of bedrijf plannen, dan zoeken we gezamenlijk een gepaste datum.

Wat betekent "in verbinding gaan"?

 • Jezelf mogen zijn
 • Accepteren wat er is
 • Je openstellen voor de ander
 • Contact maken, zowel verbaal, non-verbaal als energetisch
 • Toelaten wat zich aandient
 • Bereid zijn oordeelloos te luisteren
 • Helemaal aanwezig zijn voor elkaar
 • Er zijn zonder te willen fixen, redden, adviseren,…

In deze sessie exploreren we het thema “verbinden”. We duiken in de ervaring, voorzicht en veilig, en zakken naar diepere laag, daar waar in warm vertrouwen echte verbinding gevoeld kan worden.

Voel je er ook iets voor om meer verbinding te ervaren? Lijkt het je wel iets om te vertragen en een intensere beleving van het moment toe te laten?

Dit is geen therapeutische sessie, maar wel een moment waar je jezelf kan zijn, waar naar je geluisterd wordt en waar je ontdekt hoe je kan verbinden met anderen.

Kom gewoon af en laat je meevoeren door wat zich aandient.