Zelfkracht, groeien in en vanuit jezelf

Met een nieuwe blik naar jezelf leren kijken.

“Met dit traject kan je meer zelfbewustzijn tanken door ballast en belemmeringen aan te pakken met heel eenvoudige maar doeltreffende oefeningen.”

– Matthias

“Kijk goed in jezelf; er is een bron van kracht die altijd zal ontspringen als je echt kijkt”

— Marcus Aurelius

 • Twijfel je vaak over jezelf en voel je je vaak onzeker?
 • Je wil meer verbinding met jezelf?
 • Hoop steviger in het leven te staan?
 • Je zou graag met een nieuwe bril naar jezelf kijken?
 • Wil je je energie terug voelen stromen?
 • Je wil terug bewuste keuzes maken?
 • Verlang je ernaar om jezelf te mogen zijn?

Soms heb je het gevoel dat je leeft met de rem op. Of dat je steeds hetzelfde rondje draait maar niet vooruit geraakt en dan trek je jezelf volledig in twijfel. Of soms ben je even de connectie met je eigen kracht en energiebronnen kwijt en heb je nood om opnieuw te connecteren.

Alles staat en valt met verbinding: verbinding met jezelf, maar ook met de ander, met de omgeving, de natuur, de wereld en met datgene waarin we geloven, nl. het leven, het universum, een god, spiritualiteit,…. Het is die connectie die de energie in jezelf en tussen mensen doet stromen.

Ik nodig je uit tot zachte verbinding met jezelf om stap voor stap tot je kern te komen en daarvan te genieten. Via jouw kern kom je dan in verbinding met de ander, vanuit je kracht.

Ja, ik wil ook zelfbewuster zijn!

Kom terug in contact met jezelf en hervind je kracht

 • Zit je vast in oude patronen en overtuigingen?
 • Mis je zelfbewustzijn om stevig in de wereld te staan?
 • Leef je niet volgens je eigen kompas?
 • Zie je vooral pech en tegenslagen in plaats van uitdagingen en kansen?
 • Je hebt zin om te groeien als mens, maar het lukt niet?

In vijf inspirerende modules die elk een heldere opdracht bevatten, begeleid ik je naar een dieper zelfinzicht opdat je dichter bij jezelf en je behoeften komt. Ik help je vertragen en leer je bewust naar jezelf te kijken en om oude patronen af te schudden. Ik bied ook de extra mogelijkheid om dit alles in een coachingssessie aan bod te laten komen.

Als jij de wereld niet tegemoet treedt vanuit wie je bent, dan zal alles om je heen jou gaan opvullen.

— Mark Nepo

Met ZELFKRACHT:

 • krijg je meer verbinding met jezelf
 • leer je jezelf terug als geheel zien en erkennen
 • ga je belemmerende patronen opsporen en ombuigen
 • werk je met de automatische reflexen die je beperken
 • zet je alle zintuigen in om zelfbewust in het leven te staan

Met dit traject:

 • deel ik mijn inzichten over zorgvuldig uitgekozen thema’s die ertoe doen
 • inspireer én begeleid ik je om je eigen drempels te zien en te overwinnen
 • help ik je rustig maar doortastend vertrouwen te vinden in jezelf
 • zorg ik voor verdieping via audiobegeleiding
 • begeleid ik je persoonlijk in een coachingsgesprek bij datgene waarmee je nog worstelt

Geen zoveelste online training, maar inspirerende video’s met een doeltreffende opdracht en verdiepende audiobegeleiding waarmee je zelf aan de slag kan en zo je ontwikkeling zelf in gang zet.


voor slechts 87,50 €

(excl. BTW)


Schrijf je nu in!

Ja, ik wil ook meedoen aan dit traject!

Wie is Matthias?

Al zeven jaar coach en train ik vanuit mijn volle passie. Ik geniet ervan om mensen die op persoonlijk of professioneel vlak met een uitdaging zitten, te begeleiden en verder te helpen. Ik word er warm van wanneer ik op een dieperliggend niveau kan connecteren met hen en we samen naar de essentie kunnen gaan. Ik krijg er enorm veel voldoening van als ik voel dat ik hun vuur heb kunnen aanwakkeren.

Mijn focus ligt op de mens waarmee ik aan de slag ga. Ik vertrek vanuit de premisse dat elke mens een intrinsieke kracht heeft om zijn/haar persoonlijke ontwikkeling aan te pakken. Ik ben dan louter facilitator van het groeiproces.

Zelf hecht ik als mens ook veel waarde aan persoonlijke groei. Ik volg tal van trainingen, opleidingen en workshops om aan mezelf te werken, om mogelijke blinde vlekken en oude patronen op te sporen en op te ruimen. Zo kan ik mensen beter begeleiden en mijn ervaringen en inzichten doorgeven. En daarin probeer ik zo genereus mogelijk te zijn.

Het traject bestaat uit 5 modules verdeeld over vijf weken, waarin telkens een video met een opdracht, een hand-out en een verdiepende audio.

Je krijgt van mij al het materiaal digitaal toegestuurd. Per week bekijk je eerst de video met de inspirerende reflectie en de opdracht die ik je meegeef. Je kan dan vervolgens de opdracht uitvoeren op de bijhorende hand-out. Wanneer dat voorzien is, luister je als verdieping nog naar het audiobestand met een extra begeleiding.

In de loop van het traject krijg je een uitnodiging voor een online of live coachingsgesprek in week 5. In het coachingsgesprek kan je reflecteren over je traject of gaan we dieper in op elementen die zijn blijven hangen of naar boven zijn gekomen.

Je krijgt de 5 modules sowieso toegestuurd na betaling van het traject. Uiteraard bepaal je zelf welke sessies je dan effectief bekijkt en waar je dan zelf mee aan de slag gaat. Jij weet tenslotte best waar je nood aan hebt en wat jou precies kan helpen. Het kan een meerwaarde hebben om toch door alle vijf sessies te gaan, want vaak is herhaling de moeder van de wijsheid. Volg vooral je gevoel.

De video’s zelf duren ca. 20 minuten en blijven dus overzichtelijk en effectief.

Je bepaalt zelf hoeveel tijd je aan de bijhorende opdrachten besteedt. Het kan wel deugd doen om eenzelfde opdracht meerdere keren terug te bekijken en de opdracht verder aan te vullen om zo te verdiepen.

Je plant best vooraf voor de komende weken telkens een moment in waar je met het materiaal aan de slag gaat.

De coachingssessie van module 5 zal een uur duren en kan online of live. De live sessie vindt plaats in Brussel.

In principe bepaal je helemaal zelf hoeveel werk je in het traject en in elke opdracht steekt. Jij weet best wat er nodig is opdat een inzicht in je systeem kan indalen. Dat is ook voor iedereen verschillend. Al kan het wel goed doen om jezelf daarin wat te stretchen en aan iets meer aandacht te besteden dan je gewend bent. Dat leidt beslist tot verdieping. Maar daar ben je helemaal vrij in.

Niets moet! Het feit dat je hier beland bent, is vermoedelijk een teken dat je intuïtief aanvoelt dat dit programma iets voor jou kan betekenen. Ga vooral na of dit goed voelt en of dit echt jou kan verder helpen. Ben je niet zeker of blijf je toch met twijfels zitten, stuur me dan een mailtje en dan bekijken we samen of dit is wat je zoekt.

Het traject is een individueel traject dat je helemaal op je eigen tempo doorloopt. Je hoeft dus geen rekening te houden met anderen. Dit is een verwenmoment voor jezelf.

In principe is er geen extra feedback voorzien. Als je voor module 5 kiest, krijg je wel de kans om in de coachingssessie issues te bespreken.

Wil je graag je ervaringen delen, dan mag dat steeds. Ik ben benieuwd wat de impact was op jou. Of wanneer je iets mist in het traject, kan je me een mailtje sturen en dan bekijken we samen hoe we dat kunnen oplossen.

Enkele weken vòòr week 5 stuur ik je een aantal momenten waarop we de coachingssessie kunnen houden. Je kiest een moment uit dat voor jou best past. Je kiest zelf of je een online- of livesessie wenst. De live sessie vindt plaats in Brussel, dus reken zeker ook verplaatsingstijd mee.

 • Na je inschrijving krijg je een vraag tot betaling van het traject. Zodra de betaling toegekomen is, ben je zeker van je plaats, krijg je al het materiaal toegestuurd en kan jouw groeipad starten!

Ja, ik doe graag mee!