Vuurstof zet je in je kracht

Individuele begeleiding

Yin-Yangcoaching

Yin en Yang is het eeuwenoude taoïstische concept van twee tegenpolen die elkaars aanvulling zijn. Zwart en wit, nacht en dag, het bekende en het onbekende, het masculiene en het feminiene,… Die tegenpolen zitten in elk van ons, dus ook in jou. En we hebben daar bewust mee om te gaan.

Ik bied je de kans om stil te staan en vanop afstand te bekijken hoe jij in je rol als partner, ouder, collega, leidinggevende,… staat. Ik nodig je uit om aan zelfreflectie te doen, je eigen patronen en dynamieken onder ogen te zien én ik help je om ze aan te pakken.

Ja, ik wil meer weten over yin-yangcoaching

"Pas door de yin en yang in zichzelf te ontdekken, te erkennen en toe te laten, kan iemand helemaal zichzelf zijn en een meerwaarde voor zijn omgeving betekenen.“

— Matthias Dusesoi

Een 5-weken online traject rond zelfbewustzijn

ZELFKRACHT

Goed in je vel voelen en bewust met jezelf en je leven omgaan vraagt om te kijken naar hoe jij in het leven staat. Welke belemmerende overtuigingen maken je onzeker? Hoe gaat jouw innerlijke criticus te keer opdat je niet kan en mag doorgroeien naar een zelfbewuste persoonlijkheid?

Gedurende 5 weken krijg je via video’s opdrachten waar je zelf mee aan de slag gaat en jouw zelfvertrouwen een boost geeft.

Zet je op de VIP-lijst en ik verwittig je zodra een nieuw traject start.

Ja, ik ben benieuwd naar ZELFKRACHT!

Ik bied je ook ondersteuning in de vorm van podcast:

Je kan mijn gesprekken beluisteren met tal van interessante sprekers

over het thema kwetsbaarheid en het thema van gezonde mannelijkheid in een yin/yangbalans.

lees hier meer

Every passing minute is another chance to turn it all around

Vanilla sky